Logo propaganda
HBO
În derivă - sezonul 1
Index
Prev Project
Next Project

A recunoaște că mergi la terapie a echivalat la noi mult timp cu a declara că locul tău e la spitalul 9. Și totuși acesta a fost subiectul primului serial produs local de HBO – În derivă. Pentru a familiariza publicul cu această temă bazaita de prejudecăți mai ceva ca mierea de muște, ne-am jucat psihologic cu potențialii spectatori într-o campanie în două episoade:Un teasing sub forma unui test psihologic online, 100% real, care își propunea să premieze cel mai echilibrat român.

Mii de români au dat testul pe ceea ce părea a fi site-ul unui cabinet de psihoterapie – www.drpoenaru.ro. La final, actorul Marcel Iureș, protagonistul serialului, a dezvăluit că dr. Poenaru este personajul lui din serial.Și o campanie de promovare devenită studiu de caz și premiată în serie AdPrint, Golden Drum și AD’OR.

HBO bus-shelter cuplu 1,2x1,8m HBO bus-shelter psiholoaga 1,1x1,6m poster lansare serial (Iures) poster lansare serial (Maria) HBO bus-shelter soldat 1,1x1,6m OOH neconventional (deasupra cladirii) OOH neconventional (in apa) OOH neconventional (pe cladire) OOH neconventional (tot in apa)